DSC07590

Welkom op de website van het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor.

Het koor heeft inmiddels het 55 jarig jubileum al weer achter zich, maar is nog steeds een koor met een verfrissend en veelzijdig repertoire.
Er zijn weer diverse optredens gepland. Zie hiervoor onze agenda.

Wij wensen u veel plezier op onze site.

Najaarsconcert

Categorie
Onze concerten
Datum
2019-11-02 20:00

HCM zingt voor Gambia

Op zaterdag 2 november 2019 geeft het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor HCM een benefietconcert waarvan de totale opbrengst geschonken wordt aan de stichting “Regenboog voor Gambia”. 

Deze stichting heeft in Gambia diverse projecten met als doel de kansarmen betere levensomstandigheden te bieden. Daartoe zijn er o.a. projecten op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. Ook worden er reizen georganiseerd om meer mensen te betrekken bij de projecten.

HCM zoekt voor dit benefietconcert ook mannen vanaf 18 jaar die het leuk vinden om als zanger op projectbasis aan dit benefietconcert mee te doen. Een mooie mogelijkheid om zowel met activiteiten van de stichting als ook zingend met de geweldige sfeer en het repertoire van HCM kennis te kunnen maken. 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het benefietconcert wordt gegeven in de Goede Herderkerk Middenweg 14, in  Hoogeveen. Aanvangstijd 20:00 uur.

De toegang tot het benefietconcert is voor iedereen gratis, maar er wordt wel een collecte gehouden om deze stichting te ondersteunen.

Voor meer informatie en opgave om deel te nemen aan dit bijzondere concert, klik hier.

 
 

Alle datums

  • 2019-11-02 20:00

Powered by iCagenda